Erenler Kaymakamından Okullara Tanışma Ziyareti

Sakarya’nın Erenler ilçesine atanan Kaymakam Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ile birlikte ilçeye bağlı okulları ziyaret etti.

Tanışma ziyareti kapsamında okulları gezen Kaymakam Mızrak, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle tanışma toplantısı yaptı. Mehmet Gölhan İlköğretim Okulu’nda öğretmenlerle yaptığı sohbette eğitimin ve öğretmenliğin önemine değinen Mızrak, eğitimin kalitesinin artırılmasına yönelik düşüncelerini paylaşarak başarılı bir eğitim yılı geçirilmesini temenni ettiğini söyledi.

Mızrak ve beraberindeki diğer yetkililer, sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet ettiler. Öğrencilere kaymakamın görevleri hakkında sorular yönelten kaymakam Mızrak, daha sonra okulun kütüphanesine geçerek Koç Üniversitesi’nden kütüphaneyi yenilemek amacıyla gelen üniversite öğrencilerini ziyaret etti. Projelerinin kapsamı hakkında üniversite öğrencilerinden bilgi alan Mızrak, kütüphaneyi ve kitapları inceledi. Kaymakam Mızrak, yaptıkları bu örnek çalışmadan dolayı üniversite öğrencilerine teşekkür ederken, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de kütüphaneye kitap kazandırma söz verdi. Üniversite öğrencileriyle de bir süre sohbet eden Mırsak ve beraberindekiler, daha sonra okuldan ayrıldılar.
Kaynak: İHA