Selçuk CHP İlçe Örgütü, Boyacı ve Ülgür'ü Ziyaret Etti

14 Eylül’de yapılan kongre ile hizmet bayrağını devralan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor.

Selçuk CHP İlçe Örgütü, Boyacı ve Ülgür'ü Ziyaret Etti
CHP Selçuk yeni ilçe yönetimi İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım ile birlikte Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ü ziyaret etti.

İlk olarak Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'yı makamında ziyaret eden CHP yönetim kurulu üyeleri, kendilerini tanıttıktan sonra ilçenin genel yapısıyla ilgili fikir alışverişinde bulundular. Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, yeni seçilen CHP Selçuk İlçe Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

CHP İlçe yönetimi daha sonra Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür'ü makamında ziyaret etti. CHP Selçuk İlçe Yönetimi’ne öncelikle görevlerinde başarılar dileyen ve CHP Selçuk İlçe Örgütü’nün son derece başarılı bir kongre süreci geçirdiğini söyleyen Başkan Ülgür bu sürecin CHP’nin demokrasi geleneğini derinleştirdiğini ve bu yönüyle rakip siyasi partilerle arasını bir adım daha açtığını ifade etti.

Yeni ve dinamik bir ilçe örgütü ile başarılı bir yerel ve genel seçim süreci geçirileceğine inandığını ifade eden Başkan Ülgür “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 25 yıldır Selçuk’ta insana bakışı, çevreye bakışı, kente bakışı, kentin rantına, kültürel varlıklara bakışı ortada. Bu boyutuyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışmalarını bu politikaların devamı açısından önümüzdeki dönem de sürmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Ben; Selçuk insanın, Selçuk seçmenin Cumhuriyet Halk Partisi’nin 20 yılı aşkın süredir yürüttüğü bu yerel yönetim politikalarının yanında olduğunu görüyorum. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin herkesi kucaklayan politikaları ile bu yerel seçimden de zaferle çıkacağına inanıyorum” dedi.

Önümüzdeki seçim sürecinin hem Selçuk’un hem de Türkiye’nin demokrasi geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade eden CHP Selçuk İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım ise, “Selçuk CHP İlçe Örgütü olarak demokratik bir kongre süreci geçirdik. Şimdi önümüzdeki hedef yerel seçimler. Bu önemli görevi de başarıyla tamamlamak için çalışmalarımızı takım ruhu ve her gün biraz daha artan dinamizmle sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA