Kars Emniyet Müdürlüğü Derecik Köyü İlköğretim Okulu’nun Tadilatını Yaptı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce tadilatı yapılan Merkez Derecik İlköğretim Okulu, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış tarafından hizmete açıldı.

Öğrencilerin her birine birer adet mont dağıtımı ile başlayan programda bir konuşan İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, “Eğitim kalitesinin yükseltilmesi, çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi ve ferah ortamlarda öğrenim görebilmeleri, bütün kurumların ve bireylerin toplumsal sorumluluklarını yerine getirmesi ile mümkün olmaktadır. Bu bağlamda İl Emniyet Müdürlüğü olarak hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bundan sonra da aynı bilinçle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Çocuklara da seslenen Çakmak; “Geleceğimizin teminatı sizlersiniz, derslerinize daha sıkı çalışarak, ülkesini seven, kendine güvenen ve ülke yönetiminde söz sahibi olan birer birey olmak için çaba sarf edin, gelecekte birer vali, kaymakam, emniyet müdürü, doktor, öğretmen olmak için, kendinize bugünden hedef belirleyin. Sizler bu hedeflere ulaşmada her türlü imkana sahipsiniz. Yeter ki kendinize güvenin. Her şeyden önemlisi çok bilinçli aileleriniz var. Eminim başta öğretmenleriniz olmak üzere, ailelerinizin de desteği ile sizleri çok güzel yerlerde göreceğiz” diye konuştu.

Açılışın ardından Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ile Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, köy muhtarı, öğretmenler ve vatandaşlarla beraber tadilatı yapılan okulu gezdiler. Daha sonra Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polislerce hazırlanan yemekleri hep beraber yediler.
Kaynak: İHA