AK Parti Gaziemir'de Selahattin Daver De Yola Çıktı

Gaziemir Halk Eğitim Merkezi’nde müdür olarak uzun yıllar görev yapan ve ilçe halkının yakından tanıdığı Selahattin Daver, Gaziemir Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün’e sundu.

30 Yıllık memuriyet yaşamının ardından geçtiğimiz ay emekli olan Gaziemir ve Torbalı eski Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selahattin Daver, AK Parti’de aktif siyaset yapma kararı aldı. AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı’na katılacak olan Daver’in, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı olmak için yarışan parti içinde isimler arasına katılacak.

"GAZİEMİR’E HİZMET İÇİN ADAY ADAYI OLDUM"
AK Parti’nin Aday Adayı başvuru sürecini başlatmasının ardından Gaziemir Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuran Daver, hayli iddialı. Deneyimli eğitimci, “13 yıl boyunca Torbalı ve Gaziemir Halk Eğitim Merkezleri’nde açtığımız özellikle istihdam yaratan kurslarımızla büyük hizmetler yaptığıma inanıyorum. AK Parti’de siyaset yaparak, Gaziemir'e daha büyük hizmetler yapmak istiyorum” diyen Daver, adaylık yarışında partisine ve Gaziemir’e olumlu katkı yapacağını ifade etti.

Daver’e başarılar dileyen AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, “Hocamızın partimize değer katacağına inanıyorum. Kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA