Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Yusuf Erdoğan, Söyleşiye Katıldı

Trabzonspor'un başarılı performansıyla dikkatleri çeken genç oyuncusu Yusuf Erdoğan, Trabzon'da çok mutlu olduğunu ve Trabzonspor'dan başka bir takım düşünemediğini söyledi.


Trabzon'un Akçaabat İlçesindeki Yaylacık İlkokulu'nu ziyaret eden Yusuf Erdoğan, burada söyleşiye katılarak minik öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Genç oyuncu, Türkiye'nin en iyi takımında oynadığını ifade ederek, "Trabzonspor bu ülkedeki en büyük 4 takımdan biri. Burada büyük zaferlere imza atmayı hedefliyorum. Büyüklerim izin verirse ileride Trabzonspor kaptanı gibi yüce bir mevkiye ulaşarak, unutulmaz başarılar yaşamak istiyorum" dedi.

Trabzonspor'dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını ifade eden Yusuf Erdoğan, "9 yıldır buradayım ve Trabzon'da olmaktan çok mutluyum. Trabzonspor benim var olma sebebim. Trabzonspor'dan başka bir takım düşünmüyorum" diye konuştu.

-Hakan Şükür, hayranı

Yusuf Erdoğan, yabancı olarak örnek aldığım futbolcunun Bayern Münihli Robben olduğunu belirterek, " Türkiye'de ise Hakan Şükür hayranıyım. Hem futbolculuk hem karakter olarak örnek bir kişiliğe sahip" dedi.

Yusuf, futbola babasının zoruyla başladığını da vurgulayarak, "Babamın zoruyla futbolu seçtim ama daha sonraları futbola aşık olduğumu hissettim, çok sevdim. O yüzden futboldan kopamadım. Küçüklükten beri en büyük arzum futbolcu olmaktı. Allah'a şükür bunu da başardığıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yusuf, söyleşinin ardından okula imzalı bir top hediye etti. Öğrencilerin tek tek fotoğraf çekilip imza almak istediği genç oyuncu, ilgiden dolayı uzun süre okuldan ayrılamadı.

Kaynak: AA