Beni Böyle Sev 32. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT 1 ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Beni Böyle Sev 32. Bölümüyle 4 Kasım Pazartesi akşamı erkanlarda olacak. İşte Beni Böyle Sev 32. Bölüm fragmanı ve özeti...

Beni Böyle Sev 32. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Beni Böyle Sev Dizisi 32. Bölüm özeti:

Ömer 'in teklifi karşısında Ayşem 'in adeta nutku tutulur. Ayşem çok zor bir durumdadır, hemen hayır demez ancak için için Ömer 'i bu fikirden nasıl vazgeçireceğini düşünür. Reyhan acı içinde bir köşede kıvrandığını düşündüğü Nezih 'in fotoğraflarını görünce çok sinirlenir.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Fahriye 'nin bloguna gelen bir mektup olayların fitilini ateşler. Sonuçta Reyhan, Serhat 'ın söylediklerini ciddi ciddi düşünmeye başlar. Ayşem ve Ömer eve döndüklerinde kötü bir sürprizle karşılaşırlar; borular patlamış her yeri su basmıştır.

Mecburen Ayşem kızlara, Ömer de Haluk 'un evine gider. Fakat Deniz ve Haluk fena halde hastadır, hastalığı Ömer 'e bulaştırma ihtimalleri de oldukça yüksektir. Dükkan tutulmuş, tadilat başlamıştır. Nail ve İlyas işe dört elle sarılırlar.

Safiye ise kendi fikirlerini sanki Nail 'in fikriymiş gibi Eda 'ya anlatır. Niyeti kendi zevkini kabul ettirmektir. Fakat Eda düşündüğünden daha akıllı bir kadındır. Bu arada kızının durumunu öğrenen Nail 'in canı sıkılır…

Furkan 'ın ani duygu değişimleri Seda 'yı tedirgin eder. Hele küçük bir kaza nedeniyle bir adamı hırpalamaya kalkması oldukça ürkütür. Öte yandan Furkan 'ın onu her şeyden korumak isteyen halini sevmektedir. Geç saatlere kadar çalışıp işten çıktıklarında başlarına gelen bir durum, hayatlarında yepyeni bir yol ayrımı olacaktır.