Tekirdağ'da 6 Yıldır Kayıp Olan Kızlar

Tekirdağ'da, 6 yıldır kayıp olarak aranan iki genç kızın öldürülmüş olabilecekleri şüphesiyle, bir çiftlik evinin bahçesinde ceset arama çalışması başlatıldı. Polis tarafından yapılan kazı çalışmalarında, kayıp kızlara ait olduğu sanılan kemik parçaları bulundu.


Edinilen bilgiye göre; 2007 yılında, Şarköy ilçesinde yaşayan Meral Yapıcı,üniversite sınavına girmek için sınavdan birkaç gün önce Tekirdağ'daki akrabalarının evine geldi. Tekirdağ'da, sınavdan önce arkadaşı Nefise Kıran ile buluşan Yapıcı'dan ve arkadaşı Kıran'dan bir daha haber alınamadı.

Kızlarla ilgili arama çalışması başlatan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kızların öldürülmüş olabileceği düşüncesiyle soruşturmayı derinleştirdi. Emniyet güçleri, yaptıkları çalışmalar sonucu, kızların en son Tekirdağ'ın Beyazköy mevkisinde, deniz kenarındaki bir çiftlik evine geldikleri bilgisine ulaştı.

Meral Yapıcı'nın dedesine ait Beyazköy'deki çiftlik evi ve denizdeki beton iskele etrafında arama ve kazı çalışması yapan polis ekipleri, kayıp kızlara ait olduğu düşünülen kemik parçaları buldu.

Çiftlik evinin etrafında, polis ekipleri ceset arama köpekleri ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şubesinde görevli kurbağa adamlar da denizde aramayı sürdürüyor.

Kaynak: AA