Cumhuriyet Coşkusunu Kaçırmayın

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıldönümünde, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi eğlenceden sanata, sportif faaliyetlerden eğitsel aktivitelere kadar coşku dolu bayram programı hazırladı.

Cumhuriyet Coşkusunu Kaçırmayın

Göz alıcı mimarisi, gün ışığını AVM içine yansıtan sağlıklı ortamı, geniş ve ferah koridorlarıyla binlerce kişinin aynı anda alışveriş yapabildiği Şanlıurfa Piazza, konuklarını bayram coşkusuyla karşılayacak.

Kutlama programı, buz pisti alanında dev bir cumhuriyet pastası kesimiyle başlayacak. Hemen ardından, aynı alanda 29 Ekim’i kutlama etkinlikleri için Şanlıurfa Piazza’ya gelen tüm ziyaretçilere ay yıldızlı bayrak ve balonlar armağan edilecek.

Etkinlik alanında Doğa Koleji İngilizce öğretmeni Ayşen Ercan nezaretinde ‘Kelime Bulma Oyunu Yarışması’ düzenlenecek. Öğrencilerin hem eğlenip hem öğreneceği yarışmaların ardından resim öğretmeni Buket Demirhan'ın organizasyonunda ‘doğal defile’ konulu resim çalışmaları yapılacak.

Müzik öğretmeni Hatice Demirkol ve öğrencilerinden oluşan Her Yerde Müzik Grubu’nun konseri kulakların adeta pasını silecek. İngilizce öğretmeni Sevgi Ayber ve öğrenciler eşliğinde seslendirilecek ‘İngilizce müzik etkinliği’ de ziyaretçilere unutulmaz bir gün yaşatacak. Beden eğitimi öğretmeni Serpil Çiftçi ve öğrenciler eşliğinde görkemli bir ‘su dansı’ gösterisi ise görsel bir şölen sunacak.

Çocuk etkinlikleri alanında ise drama ve ekoloji öğretmeni Buket Kara, ‘yüz boyama’ etkinliği kapsamında minik ziyaretçilerin yüzlerine cumhuriyeti yansıtacak. Günün eğlenceli ve sanatsal etkinliklerinden birini de ebru sanatı oluşturacak. Ziyaretçiler renklerin suyla dansına şahit olacak.
Kaynak: İHA