Ak Parti Samsun Milletvekili Bakır, Başsavcı Yeldan'ı Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan'ı makamında ziyaret etti.


Ziyarette Bakır ile Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması amacıyla yapılacak çalışmalar konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Suç oranının azaltılması amacıyla Adalet Bakanlığı'nca yürütülen uygulamaların memnuniyet verici olduğunu belirten Bakır, "Özellikle suçluların eğitimi ve bu eğitimler sonucu ürettikleri ürünlerin değerlendirilmesi sevindiricidir. Bu tür çalışmaların artırılarak devam ettirilmesi, huzurlu bir toplum için son derece önemlidir" dedi.

Gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması ve bu konuda toplumu bilinçlendirilmesi amacıyla geniş katılımlı bir sempozyum düzenlenmek istediklerini de ifade eden Bakır, "Sempozyumda kötü alışkanlıklardan uzak bir gençliğin gelecekte var olması için yapılacakları tespit edebilmek amacıyla böyle bir organizasyon planlıyoruz. Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek çözüm önerilerini ortaya koyacağız" diye konuştu.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu konuda Sayın milletvekilimiz Bakır'ın gösterdiği hassasiyet bizler için önemlidir. Samsun'da düzenlenecek bir sempozyuma katkı sağlayabiliriz" diye konuştu.

Ardından Bakır, Samsun Kapalı Cezaevi'nde kalan mahkumların ebru sanatı çalışmasını inceledi.

Kaynak: AA