Nevşehir Müftülüğü’nden Rehabilitasyon Merkezi ve Yetiştirme Yurduna Kitap Seti

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Yetiştirme Yurdu ve Hacı Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezi kütüphanelerine Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitap seti bağışlandı.

Nevşehir Müftülüğü’nden Rehabilitasyon Merkezi ve Yetiştirme Yurduna Kitap Seti

Nevşehir Müftü Vekili Yaşar Bolat ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya, Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müdürü Hüseyin Şener, Müftü Vekili Bolat ve Müftü Yardımcısı Altunkaya’ya Yetiştirme Yurdu ve Rehabilitasyon Merkezleri hakkında bilgiler verdi. Müdür Şener, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Daha sonra Yetiştirme Yurdu ve Hacı Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret eden Müftü Vekili Yaşar Bolat ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya, her iki merkez yöneticilerine de
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

Yetiştirme Yurdu ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri ve buradaki çocuklarla da sohbet eden Müftü Vekili Yaşar Bolat ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya, yöneticilerden kurumlar hakkında bilgi aldı

Kaynak: İHA