Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

Ak Parti Afyonkarahisar Çobanlar ilçe Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Ali Altuntaş, ilçeyi Türkiye’nin 2023 vizyonuna taşımak için aday olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

Altuntaş, ilçe teşkilat binasında yapılan programda Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı.

Basın toplantısında konuşan Altuntaş, Ak Parti'de kurulduğu günden bugüne kadar birçok görevde yer aldığını dile getirdi. Her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu söyleyen Altuntaş, ‘Ben değil biz’ kavramıyla siyaset yaptığını vurguladı. Altuntaş, “Kurulduğu günden bugüne kadar Adalet ve Kalkınma Partisi çatısı altında aktif olarak siyasi hayatımı sürdürmekteyim. Görev bize nasip olursa, açıklayacağımız projelerle, Çobanlar'ın hizmetkarı olmaya, Çobanlar’ı partimizin ve Başbakanımızın 2023 Türkiye vizyonuna taşımaya talibiz. Biz vaktimizi bekledik. Gayret bizden takdir Allah’tan. Adaylık işi bir yarıştır. Önemli olan adil olmasıdır. Çobanlar halkını iyi tanıyorum. Halkta beni iyi tanıyor. Her zaman siyasetin içinde yer aldık. Ak Parti hükümetinin başarılarına Çobanlar Belediyesi adına bizlerde katkıda bulunmaya hazırız. Hakkın takdiri, halkın teveccühü ile seçilirsek, ilçemizi modern şehircilik anlayışına uygun olarak yönetmek, gelecek nesillere daha medeni daha kalkınmış bir Çobanlar bırakmak, Çobanlarlı olma gururunu halkıyla beraber genç nesillere yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

"ÇOBANLAR HALKINA HİZMETKARLIĞA TALİBİM"
İnsan odaklı bir ilçe olarak çalışmalarını sürdürmek istediğini anlatan Altuntaş, şöyle devam etti:
“'Ben' merkezli yönetim anlayışı yerine 'Biz' merkezli bir yönetim anlayışının olduğu ve gelecek kaygısı çekmeden huzur içinde nefes alacağımız insan odaklı bir ilçe olmak için Ak Parti iktidarımızın gücünü halkımıza tam anlamıyla yansıtacağız. Şu iyi bilinmeli ki, mevcut Belediye Başkanımız ile bu güne kadar uyumlu bir şekilde çalıştık. Ancak Ak Parti heyecanının ve hizmetlerinin ilçemizde kat be kat artması ve halkımızın nöbet değişimi isteğini yerine getirmek için Çobanlar halkına hizmetkarlığa talibim. Halkımızla gönül birliği yaparak görüş düşünce ve projelerimizi paylaşmaya talibim. Çalışanların ve hizmet alanların memnun olacağı bir icraat yapmaya talibim. Çobanlarımızda her alanda üretimi ve istihdamı artırmak için göreve talibim. Belediyemizin her türlü kaynaklarını hizmet önceliğine göre en verimli olarak kullanmaya talibim. İlçemiz ve halkımız için devletimizin bütün kademleri ile en iyi ilişkileri kurmaya ve hizmet almaya talibim. Özet olarak hemşehrilerimle her alanda birlikte olmaya talibim.”
Ak Parti Çobanlar İlçe Başkanı Abdil Tıkır’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Ak Parti Çobanlar İl Genel Meclis Üyesi Ünal Yılmaz, Gençlik Kolları ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili de hazır bulundu

Kaynak: İHA