Öğrencilerin Harçlıkları Cebinde Kalıyor

Beylikdüzü Belediyesi, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneği olan ve her gün yaklaşık 3 bin kişiye hizmet veren çorba evleri ile öğrencileri de ağırlıyor.

Böylece öğrencilerin hem karınları doyuyor hem de harçlıkları cebinde kalıyor.
Havaların soğumaya başlaması sıcak bir çorba içmenin keyfini daha da arttırıyor. Her gün Yakuplu,Gürpınar, Kavaklı ve Cumhuriyet Mahallesi Çorba Evleri’nde saat 10|00 ile 16.00 arasında sıcak çorba ikramı yapılıyor. Yoğun ilgi gösteren vatandaşların yanında öğrenciler de anlamlı hizmeti fırsat bilerek, okul sonrası soluğu çorba evlerinde alıyor. Sabah erken saatte evlerinden çıkan ve akşam saatlerine kadar eğitim alan, okul kütüphanesinde ders çalışan öğrenciler, zevkle çorbalarını içiyor. Böylelikle öğrencilerin hem karınları doyuyor hem de harçlıkları cebinde kalıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Çorba Evleri vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çorba evlerinden yararlanamayan yardıma muhtaç, hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine sıcak çorba servisi yapılıyor.

Çorba evlerine herkesi davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Bu ortamda çorba içmek insana ferahlık veriyor, içini ısıtıyor ve insanımızın kaynaşmasını sağlıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA