Başkan Dişli’ye Ziyaretler Sürüyor

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye ziyaretler sürüyor.

Başkan Dişli’ye Ziyaretler Sürüyor
Dişli’ye bugün de çok sayıda ziyaret yapılırken, Kanaat önderi Ahmet Tomor Hoca Efendi yaptığı ziyarette, hayatın bir imtihan olduğunu ve herkesin bu imtihandan geçtiğini belirtti.

Başkan Dişli’ye ilk ziyaret Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB) Başkanı Hasan Alişan ile Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş tarafından yapıldı.

Başkan Dişli’nin 10 yıla yakın şehre hizmet verdiğini belirten SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Bıraktığınız izler herkes tarafından bilinmektedir” dedi.

Başkan Dişli’yi daha sonra Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Op. Dr. Aydın Sarı, Sakaryaspor Eski Başkanı Ömer Yazıcı, Sakarya Demokrasi ve Gelişim Platformu Genel Başkanı Remzi Cimemre, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Niyazi Borinli, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Yenicami, Cukurahmediye ve Doğancılar Mahallesi muhtarları ziyaret etti.

Mahalle muhtarlarının altyapı gibi sorunlarını not alan Başkan Dişli, ilgili birim müdürleriyle görüşerek gerekli çalışmaların acilen yapılmasını istedi. Kanaat önderi Ahmet Tomor Hoca Efendi ise yaptığı ziyarette, hayatın bir imtihan olduğunu ve herkesin bu imtihandan geçtiğini belirtti.

Kaynak: İHA