Viyadükten İlk Geçen Başkan Yılmaz Oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şehit yakınları ve gaziler ile birlikte viyadükten geçerek bir ilki gerçekleştirdi.

Viyadükten İlk Geçen Başkan Yılmaz Oldu
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, hizmet tanıtım gezisi kapsamında Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi Kampı’nda şehit yakınları ve gaziler ile kahvaltıda bir araya geldi. Programda konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Samsun'da yapılan çalışmalardan haberdar olmak için bir araya geldiklerini belirterek, “Çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın teveccüh göstererek, şehit aileleri ve kahraman gazilerimizle beraber olmasından dolayı çok mutlu olduk” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gaziler ile birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu programımızda şehrimizdeki değişimi dönüşümü, Samsunumuzu geleceğe taşıma mücadelesindeki çabalarımızı beraber konuşup, beraber istişare edeceğiz. Birçok insan yaşadığı şehirdeki değişim ve dönüşümlerin farkında olmuyor. Nedeni de herkesin kendi güncelinde, özelinde işleri var. Hayatın yoğunluğu içerisinde insanlar kendi işleri ile meşgul koşuşturuyor. Dolayısıyla etraftaki bu değişimin farkında olmuyor veya farkında olsa bile ne amaçla ne niyetle yapıldığını, nelerin düşünülerek o ortamın hazırlandığını fark edinceye kadar biraz zaman geçiyor. Bugün sizlerle bu hizmetleri dilim döndüğü kadar size anlatmaya çalışacağım, beraberce sohbet edeceğiz, beraberce şehrimizin kazandığı yeni mekanları, yeni ortamları, yeni kompozisyonları birlikte istişare edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yılmaz tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan şehit yakınları ve gaziler, kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdiler

Yılmaz, kahvaltının ardından konukları ile birlikte Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezdi. Daha sonra otobüslere binildi ve hizmet gezisine çıkıldı. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler, Karayolları tarafından yapılan ve 160 milyon liraya mal olan viyadükten geçtiler. Belediyeevleri mevkisindeki katlı yoldan geçerek bir ilki gerçekleştiren Yılmaz ve beraberindekiler, Yaşardoğu Spor Salonu, Fuar ve Kongre Merkezi, Stadyum Samsun inşaatı, Atakum Barış Bulvarı, Sanat Merkezi, Kurupelit Yat Limanı inşaatı, Batı Park ve Kent Müzesi’ni de gezdiler

Kaynak: İHA