Vefa'dan Metrekaresi 285 Tl'ye Prefabrik Ev

Vefa'nın hazır konut markası Nestavilla konutları 285 liradan başlayan metrekare fiyatları ile satışa sunuldu.

Vefa Group açıklamasına göre, Nestavilla, en fazla tercih edilen modellerinden Sardunya modelini dört farklı seçenek halinde 26 bin TL ile 43 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla sunuyor. Çatısı boyalı sac olan Sardunya, en ekonomik seçenek olurken üretim ve montaj aşamasında kullanılan malzemelere göre değişen diğer Sardunya alternatifleri arasından da seçim yapılabiliyor. Sardunya modeli için geliştirilen alternatif çözümler ve ekonomik fiyat seçenekleri diğer modeller için de benzer şekilde uygulanıyor.

Binalardaki konfor şartlarını, deprem yönetmeliğine göre statik hesap yöntemlerini kullanarak en son prefabrike yapı teknolojisi ile sunan Nestavilla, binaları yüksek izolasyon değerlerine sahip olan hafif malzemeler kullanarak ürettiği için daha az temel ve konstrüksiyon maliyetine ihtiyaç duyuluyor. Bu da ekonomik bir çözümün ortaya çıkmasını sağlıyor.

Nestavilla, anlaşmalı olduğu bankalar aracılığıyla müşterilerine pratik hazır konutları taksitle alma imkanı da sunuyor. Uygun kredi oranları ile mortgage kapsamındaki konut ipotekli kredi kullanılarak ya da pratik hazır konutun yapılacağı arsanın üzerinden kredi kullanılarak Nestavilla sahibi olunabiliyor.

Konutun üretim dahil anahtar teslim kurulum süresi; projenin şekline, boyutuna, tek katlı ya da iki katlı olmasına ve kurulumun yapılacağı bölgenin özelliklerine göre 15 günden başlıyor ve en fazla 45 gün oluyor. Bu yüksek hızı oluşturan en önemli faktör ise anahtar teslim binanın üretiminin yüzde 85'inin fabrikada tamamlanması yani ön üretimli olması.

Nestavilla'da kişiye özel projeler de tasarlanıp üretilebiliyor. Çok kısa sürede kurulabilen Nestavilla'nın birbirinden farklı modellerini Pendik'teki showroomunda görmek mümkün.

Kaynak: AA