Uçurumdaki Yaralı ve Cesetler Halatlarla Çekildi

Balıkesir'de uçuruma devrilen minibüsteki yaralılar, jandarma ve UMKE ekipleri tarafından halat bağlanarak kurtarıldı.

Uçurumdaki Yaralı ve Cesetler Halatlarla Çekildi
Edinilen bilgiye göre Osmaniye'den 3 minibüsle yola çıkan aile, kaplıca turu için Balıkesir'e geldi. İddiaya göre, bugün öğle saatlerinde Balıkesir'in Dursunbey ile Kepsut ilçeleri arasında peş peşe seyir halinde olan 80 plakalı 3 minibüsten ortada bulunan Muhammet Ş.'nin kullandığı 80 GM 047 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 50 metrelik uçuruma devrildi. Kazada, Hüsne Altınışık isimli yaşlı kadın ile Gökhan Korkmaz (24) isimli şahıs olay yerinde öldü.

HALATLARLA ÇIKARILDILAR
Olay yerine giden itfaiye, UMKE ve jandarma ekipleri uçurumdaki yaralıları bellerine halat bağlayıp çekerek kurtardı. Hastanelere kaldırılan biri çocuk toplam 13 yaralıdan 6'sının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Muhammet Şahan (28), Hacer Çakır (57), Tuğba Yılmaz (29), Türkan Mennan (68) ve Naize Önal (60) Balıkesir Devlet Hastanesi'ne; Zafer Şahan (16), Mert Barsan (10), Mediha Melikoğlu (63), Alsel Şen (43), Abidin Çakır (45), Leyla Şahan (53), Oğuz Şahan (34) ve Bilgi Kaplan (46) ise Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hüsne Altınışık ve Fatih Korkmaz'ın cenazeleri Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Dursunbey Cumhuriyet Savcılığı tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA