Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Vali Celalettin Güvenç, kentte görev yapan basın mensuplarıyla çim sahada maç yaptı.

Vali Güvenç ve bazı kurum amirlerinin yer aldığı takım ile kentte görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcilerinden oluşan ekip Gap Arena Stadyumu'ndaki 1 nolu çim sahada maç yaptı.

Maçta 2 gol atan Vali Güvenç'in takımı sahadan 5-3 galip ayrıldı.

Güvenç, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Sporseverlere buradan yaşam boyu spor diyoruz. Her yaşta her kesime her an spor diyoruz. Bizim amacımız eğlenmek, beraber olmak, kaynaşmak, muhabbet etmek ter atmak. Bunu da çok güzel yapıyoruz, ben genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yani buraya 15 gün gelmezsem burayı çok özlüyorum" dedi.

Gazeteciler de spora desteğinden dolayı Vali Güvenç'e teşekkür etti.

-İl Jandarma Komutanı Albay Kömürcü'nün ziyaretleri

İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Albay Kömürcü, bir süre önce kendisini ziyaret eden Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve üyelerine iadeyi ziyarette bulunarak, askerlik anılarını paylaştı. Derneğin yürüttüğü faaliyetlere ilişkin bilgi alan Kömürcü, kurum olarak derneğe vermiş oldukları desteği sürdüreceklerini söyledi.

Kömürcü, bir kez daha şehitleri rahmetle andığını dile getirerek, dernek hizmetlerinin yürütülmesine katkı sağlayan tüm üyelere teşekkür etti.

Yavuz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin sürekli Türk Silahlı Kuvvetleri ile iç içe bulunduğunu vurguladı. Derneğin askeri yetkilileri yanında görmekten onur duyduğunu aktaran Yavuz, derneğin bazı ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamayı planlayan Kömürcü'ye teşekkür etti.

Kaynak: AA