Kurtlar Vadisi Pusu 199. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Perşembe akşamlarının tartışmasız en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu’da tansiyon düşmek bilmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek 199. Bölümü ile 3 Ekim Perşembe akşamı ATV ekranlarına geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 199. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 199. Bölüm özeti:

Akif,Polat'ın Yaşadığını Kime Söylüyor?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanan 199. bölümünde en çok merak edilen sorulardan birisi olan Akif'in kafasına kimin silah dayadığı. Akif kafasına dayanan silaha karşılık ne yapacak ? Cahit ölecek mi ? Kurtlar Vadisi Pusu 199. bölümüyle yine heyecanı doruğa çıkaracak.

Polat Alemdar Akif'e görevlerini vermeye devam ediyor. Peki Akif ölecek mi? Akif'in başına silah dayayan kişinin kim olduğu seyirci tarafından da oldukça merak ediliyor. Alemdar ile bir türlü görüşmeyen Abdülhey'de deliye döner. Polat Alemdar uzun bir ara daha ortalarda görünmeyecek gibi.

Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölümde neler yaşanmıştı?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan KVP 198. bölümde Cahit hayatını kurtarabilecek nitelikteki bilgileri tapınakçıların liderlerini vermişti. Akif ve ekibi ise Murat'ın ajan olduğunu gizleyerek onun baron seçilmesi için ellerinden geleni yaptılar. Polat Alemdar ise annesinin beyin kanaması geçirdiğini öğrenir. Ve annesini sadece kameralardan izler.