Ak Parti Burdur Milletvekili Özçelik'in Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Çeltikçi ilçesindeki 1 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun 24 saat aktif hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, özellikle İstanbul-Ankara-Antalya bölünmüş yol güzergahında bulunan Çeltikçi ilçesindeki trafik yoğunluğunun herkes tarafından bilindiğini kaydetti.

Bölünmüş yollarda kazaların azalmış olmasına rağmen özellikle uzun tatil dönemlerinde yoğun bir yolcu sirkülasyonu yaşandığına dikkati çeken Özçelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Trafik ve insan yoğunluğunun getirdiği sağlık hizmetleri ihtiyacının daha etkin ve hızlı sunulabilmesi için başlattığımız çalışmalar sonucunda Çeltikçi ilçemizde 1 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuz 24 saat aktif hizmet vermeye başlamıştır. İstasyonumuzun 24 saat aktif hizmet vermeye başlaması genel itibariyle Burdur ilimizdeki 112'deki verilerin daha iyi duruma ulaşması açısından önemlidir. Çeltikçi ilçemizdeki vatandaşlarımızın uzun süredir bizden talep ettikleri bu konu çözüme kavuşturulmuş olup, ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim.''

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA