Adana'da Dehşet: Eşini ve Engelli Kızını Öldürdükten Sonra Canına Kıydı

Adana’da oturduğu apartmanın önünde ölü bulunan şahsın evinde yapılan incelemede eşi ve kızı da öldürülmüş olarak bulundu.

Adana'da Dehşet: Eşini ve Engelli Kızını Öldürdükten Sonra Canına Kıydı
Hasan Şahin isimli vatandaşın eşi ve engelli kızını öldürdükten sonra balkondan atlayarak canına kıydığı tahmin ediliyor.

Adana’da sabah saatlerinde apartman sakinlerinin ihbarı ile Reşatbey Mahallesi, Adalet Caddesi üzerindeki Yıldız Apartmanı'na gelen polis, bina önünde bir erkek cesedi buldu. Cesedin Hasan Şahin'e ait olduğunu tespit eden polis, Şahin'in aynı apartmanın 10. katındaki dairesine gittiğinde iki kadın
cesedi ile karşılaştı. Şahin'in eşi ve kızını öldürdükten sonra canına kıydığı ihtimali üzerinde duruluyor. Evde yapılan incelemede apartman önünde cesedi bulunan Hasan Şahin adına yazılmış ve imzalanmış bir not bulundu. Notta, "Eşimin ve kızımın hastalıklarından bıktım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Önce eşim sonra kızımı et tahtası ile öldürdüm, biraz sonra kendimi de balkondan atacağım." yazdığı ortaya çıktı. Olay yerinde ve çevreden bilgi toplayan polis, şahsın ekonomik krize girdiğini da tespit etti. Edinilen bilgiye göre çiftçilik yapan ve oturduğu evi ipotek göstererek kredi çeken Hasan Şahin, nar işleme tesisi kurdu. Ancak işleri planladığı gibi gitmeyen Şahin, yaşadığı ekonomik darboğazdan çıkamayarak iflas etti. Engelli kızı ve rahatsızlıkları bulunan eşinin de durumundan etkilenen Şahin'in cinnet getirerek eşini ve kızını öldürdükten sonra canına kıydığı tahmin ediliyor. Polisin olay yerinde delil toplaması sırasında savcı da incelemelerde bulundu. Bu arada olayı duyup gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Bayılan bir kadına sağlık görevlileri müdahale etti. Savcının incelemesi tamamlandıktan sonra cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak .