Muhteşem Yüzyıl 84. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Muhteşem Yüzyıl, Saray entrikalarına yenilerinin ekleneceği ve dengelerin çok değişeceği Muhteşem Yüzyıl 84. Bölümü 30 Ocak Çarşamba akşamı milyonları Star TV ekranlarına kilitlemeye hazırlanıyor.

Muhteşem Yüzyıl 84. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Muhteşem Yüzyıl 84. Bölüm özeti:

Muhteşem Yüzyıl’da İbrahim Paşa’nın ölümünden sonra sular durulmuyor.

Hürrem, Şah Sultan’ın bir dost olmadığını anlıyor. Süleyman’ın da desteğini arkasına alan Hürrem, düşmanlarına meydan okuyor. İbrahim Paşa’nın yası devam ederken, haremde bir eğlence düzenliyor.Bu eğlence, Hatice Sultan’ı çılgına çeviriyor. Mihrimah, Taşlıcalı Yahya’nın tavrıyla hayal kırıklığına uğrarken, Malkoçoğlu Bali Bey İstanbul’a geri dönüyor. Süleyman’a düzenlenecek bir suikastın haberini veriyor. İntikam yemini eden Hatice ise, Hürrem’in canını alması için hareme Diana’yı sokuyor...

Şah Sultan’ın başka niyetleri olduğunu anlayan Hürrem, oklarını çıkarmak için fazla beklemez. Daha İbrahim’in kırkı dolmamıştır ki haremde bir eğlence düzenler. Hatice, eğlenceyi duyunca çılgına döner.  Ve buna engel olmak için hareme gelir.

Malkoçoğlu, payitaht yolunda saldırıya uğrar. Ancak o ve adamları bu saldırıdan kurtulmayı başarır. Öte yandan İbrahim’in ölümünün yankıları devam etmektedir. Papa, Süleyman’ın yalnız kaldığını düşünüp onu yok etmek için harekete geçer. 

Şehzade Mehmet ise sancağa çıkacağı günü beklemektedir. Ancak Süleyman bunu ertelemeye karar verir. Şehzade Mustafa da babası gibi düşünmektedir. Hünkarın bu kararı almasında Şehzade Mustafa’nın payı olduğunu düşünür.

Mahidevran, Mihrimah ve Taşlıcalı arasındaki ilişkilerinin devam ettiğini fark eder. Bir seçim yapması konusunda ona baskı yapar. Mustafa’ya olan sadakatiyle, Mihrimah’a duyduğu aşk arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Hürrem’in desteğiyle Diyarbakır Beylerbeyi olan Rüstem’e vezirlik yolu açılır. Bu durumdan rahatsız olan Lütfi Paşa ve Şehzade Mustafa, Hürrem ve taraftarlarına karşı tedbirli olmak konusunda anlaşır.

Hatice, İbrahim’in kırkı için mevlit okutur. Haremdeki hemen hemen herkes bu mevlittedir. Tabii Hürrem hariç. Haremde kalan Hürrem’i büyük bir tehlike beklemektedir. Hürrem ve Şah Sultan arasında neler olacak? Hatice, Hürrem’den intikamını alabilecek mi? Aniden gelen Malkoçoğlu nelere sebep olacak? Hürrem’i bekleyen tehlike ne? Bütün bu soruların cevabı Çarşamba akşamı Star Tv’de.