Serpil Çakmaklı'dan Ahu Tuğba ve Banu Alkan'a şok suçlama

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Serpil Çakmaklı, meslektaşları Ahu Tuğba ile Banu Alkan’ı yaşlarını küçük göstermekle suçlayarak bu davranışı özgüven eksikliği olarak yorumladı.

Türk sinemasının esmer güzeli, Yeşilçam 'ın efsane oyuncusu Serpil Çakmaklı, Star TV ekranlarında yayınlanan Alişan ve Sevcan programına canlı yayın konuğu oldu. Dikkat çekici açıklamalar yapan Çakmaklı, meslektaşları Ahu Tuğba ve Banu Alkan için de şok suçlamalarda bulundu.

'AHU YAŞINI KÜÇÜLTÜYOR '
Ahu Tuba 'nın 1974 yılından itibaren sinema sektöründe olduğunu kaydeden Çakmaklı, kimin hangi yılda sektöre girdiğinin ve kaç film çektiğinin ortada olduğunu söyledi. Ahu Tuğba 'nın yaşını küçülttüğünü ifade eden Çakmaklı, '1974 yılında piyasada olan biri kaç yaşında olabilir? Bence her yaşın bir güzelliği var ' dedi. Ahu Tuğba 'nın yaşını küçültmesini ise öz güven eksikliğine bağlayan Serpil Çakmaklı, 'Bu seyirciliğe haksızlıktır. Gerçek yaşımızı saklamamız gerekiyor. Yaşın ilerledikçe küçültürsen komik olursunuz ' şeklinde konuştu.

'ONLAR BENDEN ÖNCEKİ KUŞAKTAN '
Öte yandan bir diğer meslektaşı Banu Alkan 'ın da 1974 yılında bu sektöre girdiğini kaydeden Çakmaklı, 'Onlar benden önce sinemada olan isimlerdir. Yani benden çok daha önceki kuşaktanlar ' dedi.