Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kurtlar Vadisi Pusu’da tansiyon gittikçe yükseliyor. Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan ve gerilim dolu 178. Bölümü ile 17 Ocak Perşembe akşamı ATV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm özeti:
 
Kurtlar Vadisi Pusu'nun bir önceki bölümünde Maskeli Fedai'nin Pusat olduğu ortaya çıkmış ve Cahit ile Abdülhey ilk iş olarak Maskeli'nin kimin hizmetinde çalıştığını sorgulamıştı. Abdülhey, vurulduktan sonra artık yaşamak istememiş ve Leyla ile Cahit onu yüreklendirmek için ellerinden gelen her şeyi yapmıştı.

Aksaçlı, İhtiyarlar Heyeti toplantısında herkesi şok eden bir açıklamada bulunmuş ve hainin kendisi olduğunu söylemişti. İhtiyarlar Heyeti, bu beklenmedik itiraf karşısında şaşırtıcı bir hükümde bulunmuştu. Diğer yandan Aynura ve Akif, Rus Generalle görüşmüştü. Savcı Leyla, annesiyle ilgili karışık duygular yaşarken sürpriz bir gelişmeyle şaşkına dönmüştü.

17 Ocak Perşembe akşamı ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölümde Maskeli ile buluşacak olan Leyla, karşısındakinin Polat olduğunu öğrenince büyük bir sevinç ve şaşkınlık yaşayacaktır.

Maskeli'nin Polat olması tüm dengeleri de değiştirecektir. Maskeli'nin Polat çıkması kadar şaşırtıcı bir gelişme de Aksaçlı'nın infaz edilmesi yönündeki karar olacaktır. Aksaçlı Adil Bey için zaman hızla tersine işleyecektir.

Sürpriz bir görüşme de Sencer Bey ve Abdülhey arasında yaşanacaktır. Maskeli, Cahit ve Pusat ile ortak bir operasyona karar verecektir. Diğer yandan Kara ve adamları, Rus Generalin tutsağı olmaya devam edecektir.