İşte İbrahim Paşa'nın ölüm sahnesi!

Muhteşem Yüzyıl'ın belki de en çok ses getirecek sahnelerinden biri yaklaşıyor. İşte "Tarihi değitiremezsiniz" dedirten olay sahne!

İşte İbrahim Paşa'nın ölüm sahnesi!
Muhteşem Yüzyıl'ın belki de en çok ses getirecek sahnelerinden biri yaklaşıyor. Son bölümde Şeyhülislam Ebu Suud Efendi'den can yoldaşı Veziri Azam Pargalı İbrahim Paşa'nın katli için bir yol bulmasını isteyen Kanuni'nin bu sorusuna yanıt bulduğu bu hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanında ortaya çıkıyor.

Hürrem’in rakibi, Kanuni’nin dostu ve Hatice’nin aşkı Pargalı, bizzat Kanuni’nin emriyle idam edilecek. Şeyhülislam Ebusuud Efendi’nin verdiği fetvayla kendi fermanını çiğneyen Kanuni, iftar için çağırdığı arkadaşıyla son kez yemek yiyerek, onu sonsuzluğa uğurlayacak.

Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin kendisine Pargalı'nın idamıyla ilgili soruları üzerine Muhteşem Yüzyıl'da Kanun Sultan Süleyman'ı oynayan Halit Ergenç, bu sorulara'Tarihi değiştiremezsiniz' diye yanıt vererek idam sahnesinin daha önce olduğu gibi bir rüya olmayabileceğine yönelik mesaj vermişti.