Çanlar Pargalı için çalıyor

Dizinin dün akşam yayınlanan 81. bölümünde Sultan Süleyman, Pargalı İbrahim Paşa'nın gerçek kişiliğiyle yüz yüze kaldı.

Çanlar Pargalı için çalıyor
HÜRREM'İN HAMLESİ PARGALI'YI BİTİRDİ

Yaptığı hatalar ile her hafta sultan Süleyman'ın gözlerinden düşmeye başlayan Pargalı, Fransız elçisi ile daha önce yapmış olduğu bir müzakerenin ortaya çıkmasıyla kendi ipini çekmiş oldu. Hürrem'in Ayaz Paşa vasıtasıyla oraya çıkardığı belge, Süleyman'ın Pargalı için Son kararı vermesine yetti.

Pargalı'nın Son durağa iyice yaklaştığı bölümdeki deşifre olan belgede'Osmanlı'ya hükmeden aslandır. Onun terbiyeciside Vezilerleridir' yazılıydı. Pargalı'nın Fransız elçiye böyle bir şey demiş olması Kanuni'yi adeta bitirdi. Daha önce Pargalı'nın hayatını kendi koruması altına alan ve bu yönde bir ferman yayınlayan Kanuni, öğrendiği gerçeklerden Sonra Pargalı için idam kararı aldı. Ancak kendi fermanını çiğnemek istemeyen Kanuni, Kadı Efendi'ye giderek çare bulmasını istedi.

YALABIK VE ERGENÇ'TEN OYUNCULUK DERSİ!

Okan Yalabık ve Halit Ergenç'in oyunculuk dersi verdiği bölümde adeta. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan ikili geceye damga vurdular. Twitter ve sözlüklerde övgüye boğulan Ergenç ve Yalabık, Son noktanın konacağı 81. bölüme hazır gözüktüler...