'Hasret Köprüsü' Hasretleri Giderecek

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, üç beldeyi birbirine bağlayacak olan Hasret Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

'Hasret Köprüsü' Hasretleri Giderecek
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Tekkiraz, İlküvez ve Pelitliyatak Beldelerini birbirine kavuşturacak olan,Curi Irmağı kaynağı, Asak Deresi üzerindeki Hasret Köprüsü'nde inceleme bulundu.

Milletvekili Mustafa Hamarat, “Geçen yıl arkadaşlarla bu yerin tespitini yapmıştık, bugün yüzde 80 aşamasına gelmiş, inşallah Kurban Bayramı'na da açılışını yaparız. Üç belde halkımızın özlemini,hasretini bu köprü gidermiş olacak. Acizane 'beldelerin hasreti gider' diye bir ifade kullanmıştım arkadaşlar benim bu ifadem üzerine köprünün ismini Hasret Köprüsü verdiler. Nurettin köyünden Hamdi Çakmak amcamız buraya bağışta bulundular, kendilerine plaket verdik, ama asıl ödülü ahiret aleminde alacak inşallah. Bizler cami, okul, yol, köprü yapanların amel defterlerinin kapanmadığına inanan bir dinin mensuplarıyız. Yine hep beraber şahit olduk bir miktar paraya ihtiyaç vardı herkes bir şeyler vererek ihtiyaçları giderdi” dedi

Milletvekili Hamarat’a ziyaretinde, Çaybaşı Kaymakamı Berkan Sönmezay, Çaybaşı Belediye Başkanı Zekeriya Sarıkoca, AK Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Semiz, Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, İlküvez Belediye Başkanı İsmet Yanık, Pelitliyatak Belediye Başkanı Kadir Gümüş, Hanyanı Belediye Başkanı Bahattin Taş, Ordu Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Süleyman Altınsoy, Ordu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Sağlam, iş adamı Abdülkadir Kibar ve vatandaşlar refakat ettiler .
Kaynak: İHA