''Mavi Dalga'' Filminin Tanıtımı Yapıldı

Balıkesir'in ilk sinema filmi olacak olan ''Mavi Dalga''nın yapımcıları ve yönetmenleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

''Mavi Dalga'' Filminin Tanıtımı Yapıldı
Balıkesir Atatürk Parkı'nda gerçekleşen buluşmada, filmin konusu ve neden Balıkesir'de çekildiğine dair bilgiler aktarıldı.

Yapımcılardan Yamaç Okur, film hakkında bilgiler verdi. Gençlik filminde, aşk, dram, bazı yerlerinde de gerilim konularının işleneceğini söyledi.

Film yönetmenlerinden Zeynep Dadak, ekim ayında film çekimlerine başlanacağını, şimdilik Balıkesir merkez ve ilçelerinde mekan baktıklarını ifade etti.

Tanıtım toplantısında, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Boğziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi tarafından desteklenen filmin, Almanya, Hollanda ve Yunanistan ile ortak yapım olacağı belirtildi.

Filmin bir diğer yapımcısı Zümrüt Burul ise filmin Balıkesir'de çekilmesi konusunda yapımcıların ve yönetmenlerin Balıkesirli olmasının etkili olduğunu vurguladı. Burul ayrıca, filmde rol alacak oyuncularında bir kısmının Balıkesirli olacağına dikkat çekerek, Balıkesir Sanat Merkezi'nde yapılan seçmelere herkesin ilgi göstermesini istedi.

Muhabir: Seyhan Kırıcı / Cem Şan

Yayıncı: Doğan Sarıtaş
Kaynak: AA