Başbakan'dan İsmail Küçükkaya'ya 'Nagehan Alçı' fırçası

Gazeteci Barış Yarkadaş, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya’ya “Nagehan Alçı” fırçası attığını öne sürdü. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Med-Cezir programında konuşan Barış Yarkadaş, medya dünyasını sarsacak bir iddiada bulundu.

Başbakan'dan İsmail Küçükkaya'ya 'Nagehan Alçı' fırçası
Nagehan Alçı, 8 arkadaşı ile birlikte Akşam Gazetesi 'nden ekonomik sıkıntıları gerekçe gösterilerek çıkarılmıştı. Gazeteci Barış Yarkadaş ise medya dünyasını sarsacak bir iddiayı gündeme getirdi.

BAŞBAKAN 'DAN “NAGEHAN
 ALÇI” FIRÇASI
Yarkadaş, Başbakan Erdoğan 'ın İsmail Küçükkaya 'yı “Nagehan Alçı” için fırçaladığını öne sürerek “Gazeteciler Başbakan ve İsmail Küçükkaya ile sohbet ederken, konu Akşam gazetesindeki 8 gazetecinin işten çıkarılmasına geliyor ve Başbakan yarı espri ile yarı şaka ile yarı ciddi olarak kendine özgü üslubu ile İsmail Küçükkaya 'ya, Nagehan Alçı 'yı kast ederek “Atacak başka adam mı bulamadın?” diyor. İsmail Küçükkaya 'da Başbakan 'a “Efendim işte, ekonomik koşullardan dolayı” filan diyor. “ ifadelerini kullandı.

KUYRUKLU YALAN

Yarkadaş 'ın iddiası üzerine canlı yayına bağlanan Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya ise Yarkadaş 'ın iddialarını yalanladı ve “Barış Yarkadaş kuyruklu yalan söylüyor” dedi.

İLK KEZ BU KADAR SİNİRLİ
Nagehan Alçı da bir şeyler söylemek istediğini belirtince Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya apar topar telefonu kapattı. Nagehan Alçı ise konu hakkında bu iddiayı ilk kez duyduğunu ve konu üzerinde fazla yorum yapmayarak, İsmail Küçükkaya 'yı ilk kez bu kadar sinirli gördüğünü söyledi.

BEYAZ GAZETE