Etimesgut Belediyesi, 120 Bin Kişiye Festival Davetiyesi Gönderdi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, cuma günü başlayacak 9. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali için 120 bin kişiye davetiye gönderdiklerini açıkladı.

110 bin davetiye ilçedeki ailelere gönderilirken, 10 bin davetiye de Ankara’daki bütün resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra 81 ilin tamamının valilik, kaymakamlık, belediye ve diğer mülki idari amirliklerine kurye ile ulaştırıldı.

Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye meclis toplantısında festivalle ilgili yapılan çalışmaları anlattı.

Demirel, festivalin yeni alanda yapılacağını hatırlatarak, “Festivalimize 24 dernek, vakıf, Türk devletleri ve toplulukları katılıyor. 10 gün sürecek festivalde Türk dünyasına ve Anadolu coğrafyasına ait ne varsa Etimesgut’ta bir araya gelecek. Festival boyunca stantlarda kültürlerini tanıtacak olan katılımcılar, kendi gecelerinde de özel programlarla sahneye çıkacak. Her günün finalinde ünlü bir sanatçının yer alacağı festivalde; açılışta Mustafa Sandal, finalde ise Ebru Gündeş konser verecek. Festival boyunca Muazzez Ersoy, Rafet El Roman, Yusuf Güney, Mustafa Yıldızdoğan, Gülşen, Kubat, Volkan Konak ve İsmail Altunsaray konser verecek. 7 Eylül Cuma günü festival yürüyüşüne bayanlar turkuaz, baylar ise beyaz festival tişörtleriyle katılacak. Tüm meclis üyelerimizi festivalimize davet ediyorum.” dedi .