Bolu Belediyesi'nce Düzenlenen Etkinliklere Katılanlara Sertifika Verildi

Bolu Belediyesi'nce düzenlenen ''2012 Yaz Etkinlikleri''ne katılanlara sertifika verildi.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geleceğin çocukların elinde olduğunu bildiklerini, çocukların eğitimine katkıda bulunmak için çalıştıklarını söyledi.

Kurslara katılan çocukların takı tasarım, resim, satranç, mefruşat, ebru sanatı, masa tenisi, seramik alanında eğitim aldıklarını, eserlerini törende sergilediklerini belirten Yılmaz, ''Yaz boyunca süren etkinliklerimize katılan evlatlarımıza bugün sertifikalarını takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

-''Çocuklarımızın da velilerinin de hizmetkarıyız''-

Çocukların ve yetişkinlerin kurslardan istifade edebilmeleri için yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Yılmaz, ''Bolu Belediyesi olarak küçücük sanat merkezimizde çok hummalı çalışmalar yürütüyoruz. Allah nasip ederse orasını da Kent Meydanı Projesi kapsamında daha çok aktivitenin yapılabileceği bir alan haline dönüştüreceğiz. Çocuklarımızın da velilerinin de hizmetkarıyız'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ile protokol üyeleri kursiyerlere sertifika verdi.

Haziran ayında başlayan, 3 ay süren ve her gün 2 saatlik eğitimi içeren satranç kursuna 15, masa tenisi kursuna 21, okuma kursuna 15, ebru kursuna 4, resim kurusuna 8, takı tasarım kursuna 20 olmak üzere 83 kursiyer katıldı.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA