Ak Parti'den Çandarlı Çıkarması

İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı beldesinde gerçekleştirilen 16. Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali’nin açılışını yapmak üzere Çandarlı’ya giden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve il yönetim kurulu üyeleri, haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını da burada yaptı.

Ak Parti'den Çandarlı Çıkarması
Çandarlı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen’in davetlisi olarak beldeye gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri festivalin açılışında kortej yürüyüşüne katıldı.

Mehter Takımı eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne vatandaşlar da katıldı.

Kortej yürüyüşünden sonra Çandarlı Sahili'nde kurulan platformda toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Restore Edilen Tarihi Çandarlı Yağ Fabrikası, Etnografya Sergi Salonu’na dönüştürülen Tarihi Çandarlı Hamamı ve Tarihi Şadırvan başta olmak üzere sosyal etkinlik merkezi, gasilhane ve beldeye yapılan dokuz parkın toplu açılışı yapıldı. Toplu açılış töreninde kurdeleyi AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay kesti.

Açılışta konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Çandarlı’nın AK Partili belediyesinin tarihe ve turizme sahip çıktığı kadar doğaya da sahip çıktığını belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Çandarlı Belediyesi, atık su arıtma, parklar ve yeşil alanlar, içme suyu göleti, dere ıslahı, tarihi binaların restorasyonu, sosyal ve kültürel merkezler ve engelli vatandaşlarımız için engelsiz denize ulaşmalarını sağlayan alt yapı ve üst yapı yatırımlarını yaptı. AK Parti belediyecilikte devrim yapan partidir. AK Parti hizmetin adresidir. AK Partili belediyeler, insan merkezli, hizmet odaklı çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor. Çandarlı’nın AK Partili bir Belediye Başkanı tarafından yönetilmesi şanstır. Kaynakları doğru kullanan, etkin ve verimli bir belediyecilik örneği gerçekleştiren belediye başkanımız Ahmet Dağdelen’i tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA