'Beni bıçakla kovaladı, çok korktum'

Trafikte 67 yaşındaki Mustafa Taşkın'ı darp ettiği gerekçesi ile aranan Türkücü Atilla Taş sessizliğini bozdu. Taş, önce endisinin vurmadığını belirterek, aracından bıçak çektiğini idda ettiği Taşkın'a karşı kendini savunduğunu fakat bıçakla kendisine saldırdığı için çok korkup kaçtığını söyledi.

'Beni bıçakla kovaladı, çok korktum'
İstanbul'da emniyet şeridine girdiği gerekçesi ile kendisini uyaran 67 yaşındaki Mustafa Taşkın'ı darp ettiği gerekçesi ile aranan Türkücü Atilla Taş, Hadımköy Jandarma'ya ifade verdi. Önce kendisinin vurmadığını belirten Taş, aracından bıçak çektiğini idda ettiği Taşkın'a karşı kendini savunduğunu fakat bıçakla kendisine saldırdığı için çok korkup kaçtığını söyledi.

Hadımköy Jandarma Komutanlığına ifade için giden Atilla Taş olayda mağdur olduğunu belirterek, 'Trafikte gidiyorduk. Birden bu amca yolu kesip uzun bir kuyruk oluşturdu. Ben kornaya bastım cevap vermedi. Yoldan çıkmadı Sonra önüme arabasını sert bir şekilde sürerek emniyet şeridinide kapatıp insanların geçişini engelledi. Hem anayol hemde emniyet şeridi kapanmıştı. Birşeyler söyleyerek arabasından bıçak alıp elinde savurarak üzerime doğru geldi. Bıçağı savurdu bende korkudan kendimi savunmak ve bıçak yarası almamak için müdahalede bulundum. Sırtüstü arabanın dibine düştü. Kendi arabamdan bir bez parçası alarak kanayan kafasına bastırdım ve kendisine amcacığım ne olursun yapma bak hem bize zarar vereceksin hemde kafan kanıyor kan kaybından öleceksin ' dedim.

Birden ayağa kalkarak tekrar bıçakla bana saldırdı. Kız arkadaşımda otomobilin anahtarını almak isterken elinden bıçakla yaralandı. Bende korkudan beni öldürmesin zarar vermesin diyerek hem yalvarıyor hemde otomobilime binerek kaçmaya başladım. Arkamdan Sanki zombi filmindeki gibi takip ediyordu. 220 kilometre hızla Silivri çıkışında turnikelerden canımı tehlikeye atarak kaçak geçmek zorunda kaldım. Ben yaşlı adama vurmak değil karşısında ayak ayak üstüne atmam. Adamı tanımıyorum Korkudan kaçtığım için şikayetçi olamadım gelişmeleri bekledim. Yoksa ben gidip şikayetçi olacaktım. Düşüp başını kırmasına bende üzüldüm. O saldırı sırasında öleceğimi hissedip korkmuştum 'dedi.

Atilla Taş tarafından eli bıçaklı fotoğrafın paylaşılması üzerine dayak yediğini idda edip gözü mor ve kafası yaralı olan Mustafa Taşkın ise, 'Ben güvenlik şeridinden gidişi engellemek için yolu kapattım. Ben bu insanlar beklerken sizin ayrıcalığınızmı var dediğim anda gözüme yumrukları yedim. O anda bilincimi kaybettim. Arabadan bıçak alıp üzerine gittigimi tam olarak hatırlayamıyorum. Şoktayken müdahale etmiş olabilirim ' dedi.