AK Parti'li Vekilden İlginç Tespit

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Çaybaşı ilçesi İlküvez beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla hasret giderdi.

AK Parti'li Vekilden İlginç Tespit
Beraberinde İlküvez Belediye Başkanı İsmet Yanık ile birlikte belde meydanında vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, daha sonra vatandaşlara hitap etti. Beldeye olan hizmetlerin aksamadan devam ettiğini ve sorunların giderek azaldığını belirten Hamarat, hiçbir zaman makam üstünlüğü taslama gibi bir duyguya kapılmadıklarını söyledi.

Hamarat, “Biz siyasete bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için girdik. Bir makama gelince iş bitmiyor, iş başlıyor. Onun için biz milletvekili olduk, bakan olduk diye millete hava yapmıyoruz. Milletvekili olduğumuz günden bu yana sabaha kadar uyumadan ‘Şu hizmeti getirdim, şimdi ne yapacağım?’ sorusuyla meşgul olduk, hizmet peşinde koştuk” dedi.

“BİRBİRİMİZİN AYAĞINA DOLAŞIYORUZ”
Hizmetlerin getirilmesinde zaman zaman aksaklıklar olsa da problem haline getirilmemesini isteyen Hamarat, tek sıkıntının insanların birbirleriyle olan ilişkilerdeki davranış biçimleri olduğuna dikkat çekti. Hamarat, “Ufak tefek sıkıntılar olabilir. Onları da çok kafaya takmayın. Fotoğrafın büyüklüğüne bakın. Kervan yürüyor. Tabi ki bir şeyler yapılırken bir şeyler olacaktır. Eleştirel bakışlar bizim için çalışma hızıdır. Biz herkesi hoş görüyoruz. Beğeneni de beğenmeyeni de seviyoruz. Biz herkesi olduğu gibi kabul ediyoruz. Biz sizin sayenizde Türkiye’nin en büyük partisiyiz. Biz gelecek nesile hizmet etmeye başladık. Dünyayı geziyoruz. Daha 20 gün önce Ünye ve Fatsa heyetiyle Amerika Birleşik Devletleri’ndeydik. Oradan buraya bakınca şunu gördük. Hiç kimseden geri kalan tarafımız yok. Sadece bir sıkıntımız var. O da birbirimizin ayağına fazla dolaşıyoruz. Birbirimize daha destek veren bir millet halinde emin olun 10 yıl sonra çok daha farklı şeyler konuşacağız” diye konuştu.

“FINDIK ÜZERİNDEN SİYASET YAPMIYORUZ”
Fındık konusuna değinen Hamarat, bu konuda şu açıklamayı yaptı: “Biz fındık üzerinden siyaset yapmıyoruz. Fındık üreticisinin yanında olacağız dedik, sözümüzde durduk. Sizin fındık harmanından alamayacağınız parayı biz her yıl fındık dalda olgunlaşmadan sizin cebinize koyuyoruz. Fiyatı hesaplarken o parayı da hesaba katacaksınız. Fındık için verilen paraları vermeseydik biz fındığı daha yüksek bir paraya alırdık. Ama dedik ki biz üreticiye verelim, fındığı toplayıp getirene değil, tarla başında bekleyene verelim. Bu hep memnuniyet oluşturdu. Birileri zaten devletin parasıydı o diyor. Zaten devletin parası olduğu için kılı kırk yarıyoruz. Biz iyi hesap yapıyoruz. İyi hesap yapmayanı milletimizin nereye getirdiğini gördünüz”
Kaynak: İHA