Lale Devri 80. Bölüm Fragmanı ve özeti

Fox Ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen dizisi Lale Devri 80. Bölümüyle 15 Eylül Cumartesi akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Lale Devri 80. Bölüm fragmanı ve özeti...

Lale Devri 80. Bölüm Fragmanı ve özeti
Lale Devri 80. Bölüm özeti:

Karakola gelen sürpriz bir ziyaretçi sayesinde Yeşim salıverilir. Ancak Yeşim’i daha büyük bir sorgu beklemektedir. Çınar, Yeşim’e attığı yalanlarla ilgili hesap sorar! Toprak Ahmet’e, Çınar’a evlendiklerini söylediği için çok bozulur. Ancak ikisi de birbirlerine haksızlık yaptıklarını kabul ederler.

Nermin ise Ahmet’in Toprak’ı ve bebeği çok sahiplenmesinden dolayı endişelidir. Yeşim’in çelişkili açıklamalarına inanmayan Çınar, Toprak’la Yeşim’in bağını bir türlü çözemez. Toprak ise Yeşim’in duruşmasına gideceği için çok huzursuzdur.

Ahmet de onu yalnız bırakmamak için mahkemeye gitmeye karar verir. Mahkeme günü, Zümrüt Toprak’a çok etkileyici bir konuşma yapar. Zümrüt’ün Yeşim’le ilgili samimi itirafları, Toprak’ın kararını değiştirebilecek midir?

Yeşim beraat eder! Zümrüt ve Yeşim tam rahat bir nefes alacakken Çınar, Toprak ve Yeşim’in arasındaki sırrı çözebilecek midir? Emin olmak isteyen Çınar, Toprak’la yüzleşir. Toprak’ın vereceği cevap ise ne olacaktır?

Tüm sırların açığa çıktığı, tüm dengelerin değiştiği nefes kesen yeni sezonuyla Lale Devri; yine aşk, intikam ve heyecan dolu bölümleriyle sizlerle olacak...