Gönen Belediye Başkanı Elcim'den Özmeral'e Ziyaret

Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim ve Gönenspor yöneticileri, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'ı ziyaret etti.

Başkan Elcim, ziyarette yaptığı konuşmada, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Gönenspor'un Eğirdir'de kamp yaptığını hatırlattı. Gönenspor'un geçen sezon Süper Amatör Lig'de 25 bin lira bütçeyle şampiyon olduğunu ve Bölgesel Amatör Lig'e yükseldiğini anlatan Elcim, bu yıl bütçelerinin 150 bin lira olduğunu ve yine şampiyonluğu hedeflediklerini kaydetti.

3 yıl üst üste şampiyon olduklarına ve az bir bütçeyle başarılı olduklarına işaret eden Elcim, ''Bizde para ikinci plandadır. Futbolcularımıza maç başı çok az bir harçlık veriyoruz ve sahaya çıkıyorlar, yüreklerini ortaya koyarak oynuyorlar, maçları kazanıyoruz'' dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına Eğirdir'de devam ettiklerini dile getiren Başkan Elcim, takımın hazırlıkları için Eğirdir Belediye Tesisleri'ni ücretsiz sunan Başkan Osman Nuri Özmeral'a teşekkür etti.

Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral ise kendisinin de sporcu bir kimliğe sahip olduğunu kaydetti.

Spora ve sporcuya büyük önem verdiğini vurgulayan Özmeral, Eğirdir'e gelen tüm takımlara tesisleri ücretsiz sunduklarını ifade etti.

Eğirdir'in önemli bir kamp merkezi haline geldiğini kaydeden Özmeral, ''İlçemiz, sadece futbolda değil, halter ve diğer spor dallarında da kamp merkezi olarak tercih ediliyor. Eğirdir'e gelen her sporcu ve spor takımı ilçemize katma değer sağlıyor. Halkımız, esnafımız, otelcimiz, turizmcimiz de kazançlı çıkıyor. Bu durum bize mutluluk veriyor'' diye konuştu.

Özmeral ve Elcim, daha sonra Eğirdir Belediye Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Gönensporlu oyuncularla bir araya geldi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Yayıncı: Hatice Özdemir
Kaynak: AA