Nurhak Halkı Kültür Şenliklerinde Buluştu

Nurhak Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen, ‘8. Nurhak Kültür Şenlikleri’, binlerce kişiyi bir araya getirdi.

Nurhak Halkı Kültür Şenliklerinde Buluştu
Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş’un önderliğinde düzenlenen şenlik, Nurhak Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen kültür şenlikleri, Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu anısına yapılırken, şenliğe Nurhak ve çevre ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kültür şenliklerinin açış konuşmasını, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş yaptı.

Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Akkuş, düzenledikleri kültür şenliklerine büyük ilgi gösteren Nurhak ve çevre halkına da teşekkür ederek, “Festivalimiz; barışın, dostluğun, kardeşliğin buluşma yeri olacak” dedi.

Akkuş, “Şenliğimiz, her yıl daha geniş katılımlı olarak devam ediyor. Şenliğin uzun yıllar devam etmesi ve her yıl daha da iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

Kültür şenlikleri kapsamında sanatçılar Aynur Haşhaş, Emrah Mahsuni, Cevdet Bağca, Mustafa Kılçık, Derya Çağlayan, Yeliz Güzel, Ali Baygın, Barış Kılçık ve Mehmet Ceylan ile İngiltere Nurhak Kültür Evi ve Umuda Ezgi isimli gruplar sahne aldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, belde belediye başkanları ve davetlilerin katıldığı gecede, şenliğe katkıda bulunanlara plaket takdim edildi .
Kaynak: İHA