Chp'li Vekil Konuşurken Mikrofonun Pili Bitti

İçel’in Erdemli ilçesine bağlı Harfillli köyünde düzenlenen Yaş Sebze ve Meyve Şenliği'nde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Vahap Seçer’in konuşma yaptığı sırada mikrofonunun pilinin bitmesi milletvekilleri arasında esprilere neden oldu.

Chp'li Vekil Konuşurken Mikrofonun Pili Bitti
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenlikliğe bu yıl AK Parti İçel Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt, CHP milletvekilleri Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk ve MHP Milletvekili Ali Öz de katıldı.

Önce kürsüye çıkan CHP Milletvekili Vahap Seçer konuşma yaptığı esnasında elindeki telsiz mikrofonun pili bitti. Bir süre pil takılmasını bekleyen Seçer, pilin takılmasının ardından konuşmalarına devam etti. Seçer’in ardından kürsüye çıkan AK Parti İçel Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt, diğer muhalefet milletvekili Öztürk’ün iddiasını anlatarak espri yaptı. Bozkurt, “Ali Rıza kardeşimle yan yana oturuyoruz. Vahap Bey'in mikrofonunun pili bitti. Ali Rıza Bey yanımda bana diyor; 'İktidar muhalefetin sesini kesiyor'. Yani şu mikrofonun pilinin bitmesini bile iktidardan buluyorsunuz be kardeşim. Yani bu kadar da olunmaz ki. Bu temelli hepten aykırılık yani” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA