Chp Grup Toplantısını Tandoğan Meydanında Yapacak

Yalova'da bir köylünün, "MHP ve AKP TBMM'ye gelmiyorsa siz halka gidin" teklifine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olumlu cevap geldi.

Chp Grup Toplantısını Tandoğan Meydanında Yapacak
Köylüyle telefonda görüşen Kılıçdaroğlu, bayramdan sonra CHP grup toplantısını Tandoğan meydanında yapacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova’nın Altınova ilçesi Kaytazdere ve Tokmak köylerine ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında Kaytazdere halkından Hüseyin Yiğit, "AK Parti ve MHP TBMM'ye gelmiyorsa CHP halka gitsin" deyince CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce telefona sarılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı. Çiftçilerin bir talebi olduğunu CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ileten İnce, ardından telefonu Hüseyin Yiğit isimli çiftçiye vererek talebini Kılıçdaroğlu'na iletmesini istedi. Yiğit, "AK Parti ve MHP TBMM'ye gelmeyeceklermiş. O halde siz meydanlara inin biz sonuna kadar arkanızdayız" dedi.

Köylünün bu isteğine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olumlu yanıt geldi. Kılıçdaroğlu Hüseyin Yiğit isimli köylüye, "CHP Grup toplantısını bayramdan sonra Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapacağım. Halkımızı da bu toplantıya davet edeceğim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’yla telefonda görüşen Hüseyin Yiğit, “İlk kez bir siyasi partinin genel başkanıyla konuştum. Çok heyecanlandım ama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramdan sonra CHP Grup toplantısını Tandoğan Meydanında halkla birlikte yapma sözü verdi. Yalova köylüleri olarak bizlerde orada olacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA