Fatso’dan Ödüllü İftar

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde 2011 yılı kurumlar vergisinde ilk 10’a giren firmalar ve odada 40 yılını dolduran üyeler plaketle ödüllendirildi.

FATSO’nunDolunay Motel Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğine Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Mürsel Avcı ve 6 ilçenin üyeleri katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Fatsa TSO Başkanı Tayfun Karataş, yeni yapılan hizmet binaları hakkında bilgiler verdi.

Yeni Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en güzel binası olacağını ifade eden Başkan Karataş, “Çamaş, Kumru, Korgan ve birçok ilçeden gelen çok değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bizler yönetim olarak almış olduğumuz kararda, böyle güzel atmosferde sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Fatsa Ticaret Odası olarak Şubat ayında 6 firmanın girdiği nisan ayında temeli atılan FATSO binası yapımı hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah Eylül’ün sonu ile kaba inşaatı bitmiş 2013 sonu itibari ile hizmet vermeye başlayacağız. Yeni hizmet binası demek yeni işler demek diye düşünüyoruz. Sadece bir yapıyla sizlere bazı şeyleri göstermek değil o yapım içerisinde sizlere hizmetler sunacağız. Yeni hizmet binası içerisinde KOSGEB sinerji merkezi, proje ve danışmanlık ofisleri, büyük toplantı salonları, mesleki eğitim atölyeleri, akşam sohbet mekanları kuracağız, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Karadeniz’in en büyük ticaret ve sanayi odası olacak. İnşallah Karadeniz’in en büyük olma özelliğinin yanı sıra, içinde yapacağımız hizmetleri de sizleri memnun edeceğimize şahsım ve yönetim olarak söz veriyorum” dedi.

PLAKETLERİ VERİLDİ Başkan Tayfun Karataş’ın konuşmasının ardından 2011 yılı kurumlar vergisinde ilk 10’a giren firmalar ve odada 40 yılını dolduran üyelere plaket takdim edildi.

2011 yılı Kurumlar Vergisinde ilk 10’a giren firmalar: 1-Topaloğlu Otomotiv Gıda Enerji Proje Tesisat İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm İmalat İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti 2- Ceseka Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.

3-Temta Petrol Ürünleri Ticaret Ltd.Şti.

4-Köy Otomotiv İthalat ve İhracat Ltd.Şti.

5- Saba Plan Proje İnşaat Taahhüt İmalat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.

6-Nam Su Ürünleri Ticaret ve Sanayi Ltd.Şti.

7- Yaşar Petrol Turizm İnşaat Mobilya Kuyumculuk Nakliye İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti.

8- Tanrıkulu Endüstri Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

9- Bahadır Gıda Maddeleri İnşaat Mobilya Nakliye İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti.

10- Kır Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Mobilya Sanayi iç ve Dış Ticaret Ltd.Şti.

Fatsa Ticaret ve sanayi Odası Üyesi olarak 40 yılı aşan üyeler: Rahmi Yangın, Dursun Kemal, Makaroğlu, İsmail Çaykara, Selahattin Doğu, M.Şeref Kibar (50 yıl)

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi gecede ayrıca, Seviye Belirleme Sınavı’nda geçen yıl 500 tam puanla Türkiye birincisi, toplamda ise 496 puanla Ordu birincisi olan Yunus Emre Yılmaz’ı bir saat ile ödüllendirdi .
Kaynak: İHA