İşler Güçler 5. Bölüm Fragmanı ve özeti

Star Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi İşler Güçler 5. Bölümüyle 26 Temmuz Perşembe akşamı ekranlarda olacak. İşte İşler Güçler 5. Bölüm Fragmanı ve özeti...

    İşler Güçler 5. Bölüm özeti:

    Yine olmadı...

    Bir türlü yayınlanmayan programları nedeniyle hırs yapıp, yeni çekimlerde ellerinden geleni ardına koymayan Ahmet, Murat ve Sadi bu sefer de canlı yayında çıkarttıkları rezalet nedeniyle yayınlanmazken; üzerine bir de kovulup, işlerini de kaptırınca üçlü dünyaya küser. Ta ki menajerlerinin sözleşmelerine koydukları o sürpriz maddeyi öğrenene kadar.

    Yapımcının tek taraflı feshi nedeniyle kendilerine 200'er bin dolar ödemek zorunda kalacağını öğrenen Ahmet ve Murat'ın ağzı kulaklarındadır. Sadi'nin tek yapraklı sözleşmesinde bu madde olmadığı için morali bozuktur. Meslek hikayeleri artık onlar için oldukça anlamlıdır.

    Kaderin ilk tokadını meslek hikayelerinden yiyen Sadi için bu sadece başlangıçtır. Aksilikler birbirini kovalar. Çalıştığı dizide yönetmenle kapışır ve oradaki işini de tehlikeye atar. Tabi ki bir de Hale kâbusu vardır.

    Bu süreçten en karlı çıkan Vedat olacaktır. Tam önüne düşen topa gelişi güzel burun vuran Vedat, topu ağlarda görür. Zehra'dan ilk öpücüğü ne yapıp edip almayı başarır. Ama bir düşman edinerek...