2 Chp'li Canlı Yayında ''Gökçek'' Yüzünden birbirine girdi

Beyaz Tv canlı yayınına konuk olan 2 CHP'li "Melih Gökçek" yüzünden tartıştı. CHP'li kimliğiyle bilinen gazeteci Barış Yarkadaş ve CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan canlı yayında "Gökçek" kavgasına tutuştu.

Beyaz Tv ekranlarından yayınlanan Med-Cezir programına konuk olan CHP'li gazeteci Barış Yarkadaş ile CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan arasından yaşanan 'Gökçek ' tartışması programa damgasını vurdu.

HALK BİZE BU İDDİALARI SORUYOR

Savcı Sayan, Kılıçdaroğlu'nun Melih Gökçek'le yaşadığı polemik nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapıldığına dikkat çekerek, Kılıçdaroğlu'nun hala Melih Gökçek'le ilgili iddialarını açıklığa kavuşturmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nu Gökçek'le ilgili iddialarını ispatlamaya davet eden Savcı Sayan, halkın kendilerine neden Gökçek'le ilgili iddiaları yargıya taşımadıklarını sorduklarını belirterek 'Biz gidip Melih Gökçek'e oy vermeyin, bize oy verin dediğimizde halkımız bunu bize soruyor. ' dedi.

GÖKÇEK'LE KILIÇDAROĞLU'NUN ANLAŞMASI MI VAR?

Kılıçdaroğlu'nu yerel seçim öncesi Gökçek'le ilgili iddialarını ispatlamaya davet eden Savcı Sayan 'Gökçek hırsızlık mı yapmış? Sayın Kılıçdaroğlu siz Gökçek üzerinden prim yaptınız. Baykal gibi bir adamı devirdiniz, genel başkan oldunuz. Bu hep size prim yaptırdı. Acaba bunlar balon mu? Böyle bir şey var mı, yok mu? Hem bizi hem de halkı tatmin edin. Madem ki Gökçek hırsız, o zaman niye suç duyurusunda bulunmuyorsunuz? Sizin gizli bir anlaşmanız mı var? ' dedi.

BENDEN FAZLA MI CHP'LİSİN?
Savcı Sayan'ın bu sözlerine itiraz etmesi üzerine, Barış Yarkadaş ve Savcı Sayan arasında sıkı bir 'Gökçek ' polemiği yaşandı. Oldukça sinirlenen Savcı Sayan, Yarkadaş'a 'Sen niye CHP'yi savunuyorsun? Benden fazla mı CHP'lisin? ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE