Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hilal Cebeci Kadar Reytingi Yok

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hilal Cebeci Kadar Reytingi Yok" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hilal Cebeci Kadar Reytingi Yok
Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Asıl Mesele programında CHP milletvekili Gürsel Tekin ve gazeteci Barış Yarkadaş'ı konuk etti. Gürsel Tekin'in gündeme dair açıklamalar yaptığı programa Salih Tuna'nın sözleri damgasını vurdu.

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olduğu günlerde medyadan büyük bir ilgi gördüğünü hatırlatan Tuna, artık bu ilginin azaldığını anlatmak isterken Kılıçdaroğlu'nun öyle bir isimle kıyasladı ki Kılıçdaroğlu çok kızacak...

HİLAL CEBECİ KADAR REYTİNGİ YOK!
"Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hilal Cebeci kadar reytingi yok" diyen Salih Tuna 'Biz köşe yazarı olarak bir şekilde kendi reytingimizi çok iyi ölçebiliyoruz. İçinde Kemal Kılıçdaroğlu, Gandi Kemali, Gandi geçen bir yazı büyük ilgi görüyordu. Bütün köşe yazarları için böyleydi, çok okunuyordu. Bakın şu anda ise net şekilde söylüyorum ki Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hilal Cebeci kadar reytingi yok. Herhangi bir magazin figürü kadar reytingi yok. Bütün bu poizitif enerjinin nasıl yok olduğunun cevabı verilmeden CHP'nin nasıl umut olacağı anlaşılamaz. 'ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE