Cinnet Geçiren Alman, Çevredekilere Saldırdı ve Köpeğini Öldürdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde cinnet geçiren bir Alman, çırılçıplak sokağa çıkarak vatandaşlara saldırdı.Sakinleşmeyen şahıs, yanına gelen köpeğini de yere vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Alanya'nın Tepe Mahallesi'nde evi bulunan ve 4 köpeği ile birlikte burada yaşayan Alman R.H., cinnet geçirmesi sonucu çırılçıplak evinin önüne çıktı ve bağırıp çağırmaya başladı.

R.H.’nin kapı komşusu Gökhan Solak, kendisine yardımcı olmak isteyince sert bir müdahale ile karşılaştı. Komşusuna yumruk atan Alman R.H., daha sonra yerden aldığı parke taşları sağa sola atmaya başladı.

O sırada yanına gelen köpeğini kucağına alan R.H., köpeği defalarca yere vurarak öldürdü. R.H., ardından köpeği boğmaya başladı ve öldüğüne kanaat getirdikten sonra yere attı. Gürültüyü duyarak balkona çıkan yerli ve yabancı vatandaşlar, çığlık atarak yardım istediler.

Yoldan geçen bir araca da saldıran R.H., şoföre yumruk attı. Şoförün gözlüğü kırıldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de, şahsın sert tepkisi ile karşılaştı. Bir polisi iterek omzunun çıkmasına neden olan R.H., diğer polisin elinde bulunan biber gazını alarak polislerin yüzlerine sıktı. Olay yerine çağrılan takviye güçlerle kontrol altına alınan ve yere yatırılan R.H., sağlık görevlilerinin yaptığı dördüncü uyuşturucu iğneden sonra etkisiz hale geldi.

“TAM BİR VAHŞET”
Köpeğin Alman sahibi tarafından öldürülme anını cep telefonuna çeken Gökhan Solak, "Hayatımda böyle vahşet görmedim. Galiba hap atmıştı. Bana önce saldırdı, ardından yerden söktüğü koca parke taşları attı. Polisler bile etkisiz hale getirmek için büyük gayret sarf etti. Bahçede yapılan aramada ise diğer köpeğin de öldürdüğü ortaya çıktı. Tam bir vahşet" dedi.

Alanya'da sokak hayvanlarına bakan Tülay Avcı ise, "Geçen hafta bir kedi vahşice öldürüldü. Ardından bir köpek. Biz burada sokak hayvanlarına en büyük yardımı Almanlardan alırken, bu vahşeti bir Almanın yapması beni yok etti. Bu tür insanları aramızda istemiyoruz" diye konuştu.

Polis tarafından karakola götürülen R.H., burada ifadesi alındıktan sonra Alanya Adliyesi’ne sevk edildi. R.H., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İFLAS ETMİŞ
R.H.’nin, bir dönem bölgenin en önemli emlakçılarının başında geldiği, işleri kötüye gidince iflas ettiği ve cezaevine girdiği öğrenildi. Şahsın, bir süre önce cezaevinden çıktığı ve art arda gelen icralarla zor günler yaşadığı kaydedildi .
Kaynak: İHA