Hayırsever İş Adamlarından Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne 250 adet televizyon bağışında bulunan Ispartalı işadamları Mehmet ve Ahmet Yüceer kardeşler, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti.

İşadamı Mehmet Yüceer, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne önem verdiklerini, çocukların eğitimlerine de destek olmak için Engelliler İş Eğitim Merkezi kurmak istediklerini söyledi.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da duyarlılıklarından dolayı iş adamlarına teşekkür ederek, “Üniversitemiz bünyesindeki Engelliler Araştırma Ve Uygulama Merkezini ön plana çıkarıyoruz. Eğirdir yolu üzerindeki 40 dönümlük araziyi engellilerin sosyalleşme süreçlerine katkı sağlamak için yapılacak projeye tahsis ettik. Bunun yanında 'Engelsiz Kampüs' projesini hayata geçiriyoruz. Kampüs alanı içerisinde engellilerin rahat edebilmeleri için fiziksel ve sosyal ortamları oluşturmaya gayret ediyoruz. Bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları yapıyoruz, konferanslar düzenliyoruz. Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde eğitim programları oluşturuyoruz. Engelliler konusunda elimizdeki tüm imkanları sonuna kadar kullanmamız gerekiyor" dedi.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne olan katkıları nedeniyle iş adamlarına teşekkür eden Rektör İbicioğlu, “SDÜ Hastanesi'nden ulusal düzeyde bahsediliyor. Hastanemizde yeni üniteler açıp, modernizasyon çalışmaları yapacağız. Hızla gelişen hastanemizi dünya çapında bir hastane yapacağız” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Rektör İbicioğlu, katkılarından dolayı Ahmet Yüceer ve Mehmet Yüceer’e teşekkür plaketi verdi .
Kaynak: İHA