Alemin Kıralı 40. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Sezon Finali)

ATV ekranlarının komedi dizisi Alemin Kıralı 40. Bölümüyle 28 Haziran Perşembe akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Alemin Kıralı 40. Bölüm fragmanı ve özeti...

    Alemin Kıralı 40. Bölüm özeti:

    Aslan Kıral hiç istemediği halde Ayben'in evlenmesine izin verir. Ayben'in kendisinden önce evlenecek olmasından dolayı kıskançlık krizine giren Jülide, bir an önce evlenmek için damat adayı aramaya başlar.

    Evlenecek birisini bir türlü bulamayan Jülide, sonunda Beşer'le evlenmeye razı olur. Aslan'ın mahallesine Genco isminde yeni bir komşu gelir. Son derece zengin ve farklı birisi olan Genco ile Aslan, ilk günden birbirleriyle kavga ederken, Asalet mahallelerine yeni taşınan bu komşudan çok hoşlanır.

    Asalet ve Genco'nun yakınlaşmalarından ve tüm ailenin yeni komşuya ilgi göstermesinden rahatsız olan Aslan'ın Genco'ya bir sürprizi vardır.

    Kubat'ın dayağından kurtulmak için yeni planlar yapan Nihale, Kubat'ın kendisini aldattığını düşünmesini sağlayarak üste çıkmaya çalışır. Tüm ailenin bir araya geldiği Jülide ve Beşer'in nikahında ise herkesi şaşırtacak gelişmeler yaşanır.

    Beşer'le nikah masasına oturan Jülide "Evet" diyecek mi? Ayben Furkan'la evlenecek mi? Asalet ve Genco arasında neler yaşanacak? Aslan Kıral'ın Gencoya süprizi ne?