Başkan Özmeral, Antalya'da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Antalya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Özmeral, Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürülüğü görevinden Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Karademir'i makamında ziyaret etti. Karademir'e yeni görevinde başarı dileyen Özmeral, Eğirdir'deki çalışmalar için de destek istedi.

Antalya 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları iş birliğiyle yürüteceklerini söyledi.

Başkan Özmeral daha sonra, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ile bir araya geldi. Güneş, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye Şampiyonası kapsamında 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 10. Eğirdir Triatlon Müsabakaları'na büyük önem verdiğini kaydetti.

Her yerde 10'uncu yıla ulaşmanın ve müsabakaları aralıksız gerçekleştirmenin mümkün olmadığını ifade eden Güneş, ''Eğirdir'de yapılacak 10. Triatlon Müsabakaları hem bizim açımızdan hem de Eğirdir açısından gurur vericidir. İnşallah sporcularımız ve misafirlerimiz en iyi şekilde ağırlanırlar ve Eğirdir'den memnun ayrılırlar'' dedi.

Danimarka Fahri Konsolosu Kayhan Öndemir ile de görüşen Başkan Özmeral, Öndemir'i Eğirdir Triatlon Müsabakalarına davet etti. Müsabakaların daha güzel ve canlı geçmesi için büyük gayret sarfedeceklerini ifade eden Özmeral, ''Hazırlıklarımız devam ediyor. Sayın Valimiz Memduh Oğuz ile Kaymakamımız Yalçın Yılmaz, her zaman yanımızda ve desteklerini esirgemiyorlar'' diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Erbek

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA