Sultan 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Sultan 4. Bölümüyle 25 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Sultan 4. Bölüm fragmanı ve özeti...

    Sultan dizisinin 4. Bölüm özeti:

    Şeyhmus, Sultan'a gidiyor
    Kanal D’nin başrollerini; Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Settar Tanrıöğen, Nur Sürer, Seray Gözler ve Orhan Güner’in paylaştıkları sevilen dizisi “Sultan” bu haftadan itibaren artık saat 20.00’de ekrana gelecek.

    Sevilen dizinin bu bölümünde; sünnet gecesi gözler Şeyhmus'u ararken, Şeyhmus geçmişten bir anıyla Sultan'ın karşısına çıkıyor. Anılar onu, Sultan’a götürüyor.Sünnet gecesi gözler Şeyhmus'u ararken, Şeyhmus geçmişten bir anıyla Sultan'ın karşısındadır.

    Anılar onu Sultan'a getirmiştir. Bir dinlese Sultan, onun da haklı gerekçeleri vardır. Peki o gerekçeler François'nın varlığını haklı çıkarabilir mi? Şeyhmus o gece anlar; gidişiyle kendisi için zaman akarken, Sultan için zaman durmuştur.

    Sultan kırgın, perişan ve engellere takılarak otele döner. Şeyhmus ise düğünde çocukken bırakıp gittiği kardeşiyle, Tarık'la yeniden tanışır.François'ya hediyeler gelmektedir. Keyifler yerindedir. Ta ki Kerim'in hayallerini süsleyen bisiklet, tam da sünnet gecesi François'ya, hem de Kerim'in babası tarafından gelene kadar.

    Kerim hayal kırıklığı içinde Sultan'a sığınır. Kerim’in gelişiyle Sultan'ı yeni olaylar beklemektedir. Her şey düzelecek, dükkan açılacak, düzen kurulacak derken, Sultan'a bir kapı açılırken, bir kapı kapanmaktadır.

    Yanlış adresin ardından bu sefer Haydar bir gazete küpüründe, Şeyhmus'un aradığını bulmuştur. Şeyhmus artık geçmişinin yaralarını kapatabilecek, eski Şeyhmus’a geri dönebilecek midir?

    Yalnız Sultan değil, Kendirler’in de başından olaylar eksik olmamaktadır. Zülküf en büyük rakibinin karşısında çaresizdir. Artık Zülküf'ün Aziz'e bir can borcu vardır. Tüm aile Zülküf'ün haberiyle yıkılmışken kapı çalar. Şeyhmus'a gelen haber şok etkisi yaratır.