Çocuklar Bahçeli'nin Elini Öpmek İçin Yarıştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı açılış töreninde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, çocuklar Bahçeli’nin elini öpmek için birbiriyle yarıştı.

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, özel bir rehabilitasyon merkezinin açılışına katılan Devlet Bahçeli, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı Çocuklar Devlet Bahçeli’nin elini öpmek için yarışa girerken, Bahçeli’nin eli uzun bir süre havada durmak zorunda kaldı. Küçük yaşta bir çocuk ise babasının kucağından Bahçeli’yi, eliyle ‘Bozkurt Selamı’ yaparak selamladı. Öte yandan, açılış töreninde konuşan Devlet Bahçeli, engelli olmanın dünyanın sonu olmadığına vurgu yaparak, ‘’Önemli olan engelli evlatlarımıza sosyal beceriler kazandırmak ve kendi ayakları üzerinde durmanın imkânlarını sağlamaktır. Bireysel ihtiyaçların karşılanabilmesi ve kendi kendine yetebilirlik ancak bu şekilde güçlenecek ve aile eğitim kurumu arasındaki sağlıklı ilişki ile arzulanan seviyeye gelinecektir.’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Devlet Bahçeli ve partililer tarafından özel rehabilitasyon merkezinin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.