Alemin Kıralı 39. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların komedi dizilerinden olan Alemin Kıralı 39. bölümüyle 21 Haziran Perşembe akşamı aynı saatinde. İşte Alemin Kıralı 39. bölüm fragmanı ve özeti...

    Alemin Kıralı 39. bölüm özeti...

    Gözaltlarındaki kırışıklıklardan rahatsız olan Mehveş, kırışıklıklar için cilt maskesi yapmaya ve çeşitli kremler kullanmaya başlar. Nihale'nin Kubat'ın dükkanından getirdiği Çin malı kremi de kullanan Mehveş'in tek gözü istemsiz bir şekilde kırpmaya başlar. Bu fırsatı kaçırmayan Asalet parasını da vererek Aslan ve Mehveş'i dışarı yemeğe gönderir. Mehveş, restorandaki erkek müşterilere istemsiz bir şekilde göz kırpınca Aslan'ın başı derde girer. Nöbetçi mahkemeye çıkan Aslan'a, bir daha şiddet uygulaması durumunda ise sekiz ay hapis yatma cezası verilir. Aslan'ın bu durumundan yararlanan Asalet, onu çıldırtmak için her yolu denerken Ayben'in de evlenmeye karar vermesi bardağı taşıran son damla olur.

    Eve alkollü geldiği için Asalet'le tartışıp evi terk eden Jülide uçakta yatıp kalkmaya başlar. İşleri yolunda gitmeyen Kubat bunun acısını Nihale'den çıkarmaya başlar. Bu duruma daha fazla dayanamayan Nihale kendince bir yöntem bulur. Dışarıdan tuttuğu kişilere para vererek alışveriş yapmaları için Kubat'ın dükkanına gönderir. İşlerin açıldığını düşünen ve keyfi yerine gelen Kubat ise artık Nihale'ye iyi davranmaya başlar.

    Alemin Kıralı 38. bölüm özeti...

    Yıllar önce Mehveş'e tatil köyüne götürmek için söz veren Aslan, bu sözünü tutmaya karar verir. Sonradan verdiği karardan pişman olan ve tatili ucuza getirmeye çalışan Aslan, tüm aileyi internette bulduğu ismi 'Tatil Köyü'olan Trakya tarafındaki gerçek bir köye götürür. Ailenin baskısıyla geri dönmeye karar verdikleri sırada ise arabaları bozulunca köyde bir gün geçirmeye karar verirler.

    Ağaçta lahmacunların, bahçelerde ise gofretlerin yetiştiği bu tuhaf köyde, Jülide ve kızlar da köyün erkekleri tarafından kaçırılınca işler ilginç bir hal alır.

    Kubat dükkanın önünde kavga eden iki kişiyi ayırmaya çalışırken adamlardan birinin gözüne yumruk atar. Kubat'ın yumruğu ile şaşı olan gözleri düzelen adam yanında bel fıtığı olan başka bir arkadaşı ile gelir. Kubat, onu da beline attığı tekme ile iyileştirince dükkanın önü bir anda şifa arayan insanlarla dolar taşar.