TÜGİAD İle HÜRSİAD, Ankara'nın Gelişimi İçin Ortak Çalışacak

Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sarıcı ile Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın gelişimi için birlikte çalışma ve ortak proje üretme konusunda anlaştı.

HÜRSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Yusuf Sarıcı başkanlığındaki HÜRSİAD Yönetim Kurulu, Barış Aydın başkanlığındaki TÜGİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu'nu yemekte ağırladı. HÜRSİAD'ın Or-An'daki merkezinde bir araya gelen taraflar, Ankara için birlikte yapabilecekleri projeleri konuştu.

Sarıcı ile Aydın, başkentin çok önemli bir süreçten geçtiğini, ekonomik ve sosyal anlamda kent dinamiklerinin büyüdüğünü belirterek, Ankara'nın gelişimi için birlikte çalışma ve ortak proje üretme konusunda anlaştı.

Yemeğe ev sahipliği yapan Sarıcı, Ankara için çaba sarf eden derneklerden biri olan TÜGİAD ile işbirliği yapmanın kendilerine gurur vereceğini bildirdi.

Barış Aydın ise kentin enerjisinin her geçen gün daha da arttığını, sivil toplum kuruluşlarının da yapacakları çalışmalar, üretecekleri projelerle bu enerjiye katkıda bulunması gerektiğini ifade etti.

Aydın, bu kapsamda HÜRSİAD'la birlikte hareket etme kararlarının çok anlamlı olduğunu vurguladı.

Muhabir: Recep Demir

Yayıncı: Abdullah Kıratlı
Kaynak: AA